fbpx

Koneoperaattoreita teknologiateollisuuteen (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi. 

Etsimme Lahtelaiselle asiakkaallemme KONEOPERAATTOREITA.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet tottunut käyttämään erilaisia koneita ja opit uutta mielelläsi. Luonteeltasi olet reipas, oma-aloitteinen ja tekevä henkilö. Sinulta löytyy ammattitaitoa ja halua kehittää omaa osaamistasi entisestään. 

Työtehtävässä toimit teknisenä tukena ja operaattorina.

Eduksi katsomme:

- koulutustaustan sähkö- tai automaatiotekniikasta

- englannin kielen osaamisen

... mutta tärkeintä on motivaatiosi oppia uutta ja halu päästä sisään tehtävään hyvän perehdytyksen avulla, joka tässä tehtävässä tarjotaan!

Työtä tehdään 2-vuorossa. Aamuvuoro on klo 05 - 13 ja iltavuoro klo 13 - 23. Iltavuoroviikolla työpäivän pituus on 10h maanantaista torstaihin ja perjantait ovat vapaata. 


Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Melissa Virtanen, 044 777 5115, melissa.virtanen@hpheimo.fi .