fbpx

Varastotyöntekijä, Suomen Siisti Piha (Haku päättynyt)

Suomen Siisti Piha Oy on 2001 perustettu Espoon Juvanmalmilla toimiva perheyritys. Siisti Piha palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti toimittaen pihaan ja puutarhaan monipuolisia tuotteita ja palvelukokonaisuuksia pihamateriaaleista ja rakennuspalveluista aina pihajätteiden poisvientiiin. 

Haemme nyt asiakkaallemme Suomen Siisti Piha Oy:lle Espooseen reippaita ja motivoituneita

PIHA- / VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ
sesonkityöhön

Työt alkavat huhtikuussa ja kestävät heinä - elokuun loppuun. Työ on 2-vuorotyötä (klo 6 - 22).

Tässä tehtävässä tulet tekemään säkitys- ja varastotehtäviä. Olet reipas, oma-aloitteinen ja pystyt joustamaan tarvittaessa etkä pelkää tehdä töitä ulkona.

Odotamme hakijoilta:

- täysi-ikäisyyttä

- eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen koneiden käytöstä (esim. trukki, pyöräkuormaaja, kaivuri)

KIINNOSTUITKO? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian linkin kautta. Lisätietoja hakuun liittyen antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, mari.heino@hpheimo.fi, 044 777 5108.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.