fbpx

Leikkuukoneen käyttäjä (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Etsimme asiakkaallemme Lahteen määräaikaiseen työsuhteeseen motivoitunutta TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ LEIKKUUKONEELLE

Työ alkaa perehdytyksellä leikkuukoneelle prosessin oppimikseksi. Tehtäviin kuuluvat leikkuukoneen käyttö kaikkine työvaiheineen esikäsittelystä jälkikäsittelyyn. 

Voit olla tuotannon pitkän linjan ammattilainen tai nuori alalle haluava, hyvin motivoitunut ihminen. Työn suorittaminen edellyttää trukin ajotaitoa tai halua sen opetteluun. Työ ei ole fyysisesti raskas. Työ on aluksi kaksivuorotyötä, mutta jatkossa tehtävään vaaditaan kolmivuorotyövalmius. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Lahden keskustaa. Työ on on määräaikainen aluksi syksyyn saakka, jatko mahdollinen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi