fbpx

Kokoonpanija (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.Etsimme Paraisille asiakasyrityksellemme motivoituneita ja ahkeria 

KOKOONPANIJOITA 


Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy tarkkuutta ja voimaa. Työskentelet ripeästi, mutta itsenäisesti ja huolellisesti. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työmotivaatiosi on kunnossa. Kokemus vastaavista töistä on eduksi, muttei välttämätön. 

Tarjoamme tehtävään kunnon perehdytyksen, ammattitaitoisen työyhteistön tuen sekä kokoaikaisen työn.

Työt alkavat mahdollisimman pian. Kyseessä on kolmivuorotyö. Työpaikka sijaitsee sellaisessa paikassa, ettei sinne pääse kulkemaan julkisilla kulkuneuvoilla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  Työsuhde on aluksi 6 kk Heimon kautta ja sen jälkeen mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi