fbpx

Postinjakajia Pk-seudulle (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle

POSTINJAKAJIA 

jakaamaan osoitteellista postia Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa ja Vantaalla arkipäivisin.

Tarjoamme

  •  kattavan perehdytyksen tehtävään
  •  joustavat työajat
  •  itsenäisen työn
  •  näköalapaikan jakelun maailmaan

Sinulla voi olla jo kokemusta jakelualasta tai haluat kehittyä jakelualan ammattilaiseksi.

Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, koska kaikki jakajat käyvät läpi yleiskoulutuksen, joka suoritetaan perehdyttäjän kanssa jakelureitillä. Yleiskoulutuksen jälkeen sinulla on käytettävissä jatkuva organisaation tuki. Kaikki harjoittelu on palkallista.

Jakotyön aloitat sekä lopetat kätevästi puhelinsovelluksen kautta ja työvuorot voit tehdä joustavasti 8:00 - 18:00 välisenä aikana. Voit siis sovittaa työnteon parhaiten päivärytmiisi ja elämäntilanteeseesi sopivaksi.  

Yhden jakelupiirin työaika on 3-5 tuntia ja piiri jaetaan joka toinen arkipäivä. Sinulla voi olla yksi tai useampi piiri jaossa jakelupäivinä. Tämä mahdollistaa sen, että voit saada sinulle sopivan kokonaisuuden työtuntitoiveittesi mukaan.

Työ tehdään omalla autolla ja oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, suomen tai englannin kielen taitoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön. 

Arvostamme

  • Omatoimista työasennetta ja rehellisyyttä
  • suomen tai englanninkielen taitoa
  • Osaat toimia osana pientä, positiivista ja työhaluista työyhteisöä.
  • Tunnet vastuusi työsi jäljestä

Kiinnostuitko ? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi .