fbpx

Toimistotyöntekijä (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme vakavaraiselle asiakkaallemme 

ASIAKASPALVELVELUHENKISTÄ TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

huolehtimaan asiakkaiden sopimusasioista.

Etsimme sosiaalista, yhteistyökykyistä ja aktiivista henkilöä, joka voi aloittaa työt pikaisella aikataululla. Sinulla on reipas ote työhösi ja pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä. Pystyt ja haluat toimia omatoimisesti ja itsenäisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tietotekniset taidot ja kyky omaksua uusien järjestelmien käyttöä nopeasti. Paineensietokykysi on hyvä ja olet tarkka nopeatempoisessakin työssä. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen ja joustava asenne sekä halu oppia uutta. Aiempi työkokemus toimistotyöstä ja kaupallinen koulutus luovat tehtävän hoitoon hyvän perustan. 

  • Sopimustilausten käsittely
  • Sopimusten tekeminen järjestelmiin
  • Sopimuksen tarkentaviin tietoihin liittyvät yhteydenotot asiakkaisiin
  • Osaamisen karttuessa myös muut asiakaspalvelutehtävät

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Joten laitathan hakemusta saman tien tulemaan osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.