fbpx

Grilli-kahvilatyöntekijä, Kesätyö (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme ahkeria KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ GRILLIMYYJIKSI Heinolaan tunnetulle Stop 'n Go Grillille!

Työtehtävät koostuvat grillin monipuolisista työtehtävistä, kuten annosten valmistuksesta ja asiakaspalvelusta. Aiempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi. Olethan erittäin asiakaspalveluhenkinen ja omatoiminen, sillä työ vaatii kykyä itsenäiseen työsketelyyn. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on ehdoton, sillä työ sijaitsee valtatien varrella eikä sinne ole mahdollista päästä muilla keinoin. Hygieniapassi katsotaan myös eduksi.

Olethan valmis tekemään aamu, ilta- ja viikonloppupainoitteista työtä (vuorot grillin aukioloaikojen mukaan).

Kiinnostuitko? Työ alkaa toukokuussa ja päättyy syyskuussa. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta Oskari Lindeman numerosta 044 777 5103 oskari.lindeman@hpheimo.fi