fbpx

Jakaja (Haku päättynyt)

Haemme Länsi-Tampereelle postinjakajia 

Työnkuvaan kuuluu osoitteellisten kirjeiden, aikakauslehtien ja pienpakettien jakelu arkipäivisin päiväsaikaan ja viikonloput ovat vapaata. Tässä työssä et jaa mainoksia tai muuta ilmaisjakelua.

TARJOAMME

* kattavan perehdytyksen

* joustavat työajat

* itsenäisen työn

* kilpailukykyisen palkan

* näköalapaikan jakelun maailmaan

Sinulla voi jo olla kokemusta jakelualasta tai haluat kehittyä jakelualan ammattilaiseksi.

Aikaisempi kokemus ei ole kuitenkaan välttämätön, sillä perehdytyksen tehtävään. Kaikki käyvät läpi yleiskoulutuksen, joka suoritetaan perehdyttäjän kanssa jakelureitillä. Yleiskoulutuksen jälkeen sinulla on käytettävissä jatkuva organisaation tuki. Kaikki harjoittelu on palkallista.

Työvuorot tehdään arkipäivisin ja viikonloput ovat aina vapaata.

Työn pääset aloittamaan sekä lopettamaan kätevästi sovelluksen kautta ja työvuorot voit tehdä joustavasti 8:00 - 19:00 välisenä aikana. Voit siis sovittaa työnteon parhaiten päivä rytmiisi sopivaksi.

Yhden jakelupiirin työaika on 3-5 tuntia ja piiri jaetaan joka toinen arkipäivä. Sinulla voi olla yksi tai useampi piiri jaossa ja töitä löytyy jokaiselle arkipäivälle kokoaikaisesti jos näin haluat. Tämä mahdollistaa sen, että voit saada sinulle sopivan kokonaisuuden työtuntitoiveittesi mukaan.

Työ tehdään omalla autolla, joten tarvitset auton sekä ajokortin. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä huolellista ja itsenäistä otetta työhön.

EDELLYTÄMME

  • Olet täysi-ikäinen

  • Ajokortillinen (B-kortti)

  • Sinulla on oma auto 

ARVOSTAMME

  • Ongelmien edessä sinulla ei mene sormi suuhun, etkä luovuta ensimmäiseen esteeseen.

  • Et pidä maailmaa valmiina, vaan näet sen olevan tilaisuuksia täynnä.

  • Osaat toimia osana pientä, positiivista ja työhaluista työyhteisöä.

  • Tunnet vastuusi työsi jäljestä ja tulet toimeen asiakkaiden parissa.

Jos kiinnostuit paikasta täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi. Lisätietoja tehtävästä saat Henkilöstöpalvelu Heimolta, Mikko Heino 044 777 5105, mikko.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.