fbpx

Kesätyö avoin hakemus (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.Etsimme kesätyöntekijöitä monelle eri alalle Päijät-Hämeen alueelle.
Työt alkavat touko-kesäkuussa ja loppuvat heinä-syyskuussa ja hyvällä asenteella ja oppimiskyvyllä pääsee töissä pitkälle. Meiltä löytyy myös töitä, missä työt alkavat heti.

Olet vähintään 18-vuotias, työotteeltasi huolellinen ja tarkka, sekä hyvä työn jälki on sinulle kunnia-asia. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että ryhmässä ja osaat toimia tehokkaasti myös kiireen keskellä, sillä työssä vaaditaan myös ripeyttä.

Kerrothan hakemuksessasi, että minkälaista kesätyötä etsit ja milloin pystyt aloittamaan. Osa työhakemuksen kentistä on pakollisia ja ne on merkitty tähdillä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi liitteineen oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5103, oskari.lindeman@hpheimo.fi