fbpx

Hiontakoneen hoitaja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Etsimme vakavaraiselle valimoalan asiakkaallemme Lahteen motivoitunutta

HIONTAKONEEN HOITAJAA

Tehtäviin kuuluvat metallin hiontatehtävät niin koneellisesti kuin käsin. Työhön annetaan kunnon perehdytys, johon kuuluu tuotannon vaiheiden läpikäynti.

Työ on päivätyötä, täysillä viikkotyötunneilla ma-pe. Työsuhde on määräaikainen jatkuen syksyyn.  Jatkossa mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Lahden keskustaa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen oheisen hakulinkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi