fbpx

Toimistotyöntekijöitä sesonkityöhön (Haku päättynyt)

Suomen Siisti Piha Oy on 2001 perustettu Espoon Juvanmalmilla toimiva perheyritys. Siisti Piha palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti toimittaen pihaan ja puutarhaan monipuolisia tuotteita ja palvelukokonaisuuksia pihamateriaaleista ja rakennuspalveluista aina pihajätteiden poisvientiiin. 

Etsimme nyt asiakkaallemme Siisti Pihalle määräaikaisia

TOIMISTOTYÖNTEKIJÖITÄ

maalis/huhtikuussa alkavaan sesonkiin. 

Työtehtävät sisältävät mm. puhelimeen vastaamista ja asiakaspalvelua, verkkokaupan hallinnointia sekä tilausten vastaanottamista sekä muita monipuolisia toimistotehtäviä. 

Mitä odotamme sinulta ? Omaat myönteisen asenteen työntekoon sekä hyvät yhteistyötaidot. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja pystyt joustamaan tarvittaessa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, muu kielitaito plussaa ja IT-taitosi ovat ajan tasalla.

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tehtävään saat myös kattavan perehdytyksen.

Työsuhde on määräaikainen, tilanteestasi riippuen elokuun loppuun asti.  

Työ on päivätyö ja ajoittuu arkisin klo 7 - 17 välille.  

KIINNOSTUITKO? Aloitamme haastattelut jo hakuaika ja haku päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian linkin kautta. Lisätietoja hakuun liittyen antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, mari.heino@hpheimo.fi, 044 777 5108.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.