fbpx

Monipuolinen toimistotyöntekijä (Haku päättynyt)

Suomen Siisti Piha Oy on 2001 perustettu Espoon Juvanmalmilla toimiva perheyritys. Siisti Piha palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti toimittaen pihaan ja puutarhaan monipuolisia tuotteita ja palvelukokonaisuuksia pihamateriaaleista ja rakennuspalveluista aina pihajätteiden poisvientiiin. 

Etsimme nyt asiakkaallemme Siisti Pihalle 

TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Työsi koostuu asiakaspalvelusta puhelimitse ja ajojärjestelystä. Lisäksi työhösi kuuluu verkkokaupan hallinnollisia tehtäviä, tilausten vastaanottamista, laskutusta sekä monipuolisesti muita toimistotehtäviä.

Mitä odotamme sinulta ? Omaat myönteisen asenteen työntekoon sekä hyvät yhteistyötaidot. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja pystyt joustamaan tarvittaessa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, muu kielitaito plussaa ja iT-taitosi ovat ajan tasalla.

Eduksi luemme aiemman kokemuksen toimisto- tai ajojärjestelijän työstä tai koulutuksesta.

Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille. 

Työ on päivätyö ja ajoittuu arkisin klo 7 - 17 välille.  

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta 15.2.2022 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelo. Lisätietoja hakuun liittyen antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, mari.heino@hpheimo.fi, 044 777 5108.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.