fbpx

Imupaineauton kuljettaja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Etsimme asiakkaallemme Eerola-Yhtiöt Oy:lle Ylöjärvelle ammattitaitoista IMUPAINE- JA KUIVAIMUAUTON KULJETTAJAA joulukuun 22. päivään asti kestävään työsuhteeseen.

Hakijalta edellytämme:

- voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä

- CE-korttia

- hyvää suomen kielen taitoa 

- asiakaspalveluhenkisyyttä

- rehtiä ja reipasta asennetta

- hyvää fyysistä kuntoa

Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työtehtävään tullaan antamaan kattava perehdytys.

Työkohde sijaitsee Ylöjärvellä, jossa ajot pääsääntöisesti tehdään. 

Mitä me tarjoamme hakijalle:

- kilpailukykyisen palkkauksen suhteutettuna ammattitaitoon

- asianmukaiset työvarusteet 

- töitä perinteisessä ja vakavaraisessa yrityksessä.


Työt alkavat heti.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5105, mikko.heino@hpheimo.fi