fbpx

Pakkaamotyöntekijöitä keikkatöihin Vantaalle (Haku päättynyt)

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jonka missiona on tehdä laatulihaa käsityön leimalla. Tammisen päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla ja tuotteita löytyy ruokakaupoista ja HoReCa-alalta ympäri Suomen.

Liiketoiminnan ytimessä ovat laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja. Vastuullisuus tarkoittaa Tammisella jokapäiväisiä tekoja ja valintoja alkutuotannosta lopputuotteeseen saakka. Vastuullisuus on myös olennainen osa toimintaa työnantajana – Tamminen on rehti ja reilu työpaikka. Tamminen työllistää yhteensä noin 200 elintarvikealan työntekijää.


 logo Tamminen.jpg.png

Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle PAKKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ keikkatöihin Vantaalle

Menestyt työssä reippaalla ja kirkasmielisellä asenteella, tarkkuutta ja huolellisuutta unohtamatta. Haluamme löytää henkilön, jolla on aito into tehdä työnsä hyvin. Hyvä fyysinen kunto ja kohtuullinen suomen kielen taito ovat edellytys työtehtävien menestykselliselle hoitamiselle. Palkkaus liha-alan TES:n mukaisesti. 


Työvuorot sijoittuvat usein ma-pe klo 8:00 - 20:00 välille. Työt tehdään viileä tilassa (n. +2-5 astetta). Työvuorojen vuoksi oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalle.

Työhön järjestetään perehdytys.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, 
puh. 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.