fbpx

Särmääjä (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Rekrytoimme asiakkaallemme TMT. Malinen Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

särmääjää

Tehtävä sisältää ohutlevytuotteiden särmäys- ja ohutlevytöitä. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli särmäyskoneen käyttö on sinulle entuudestaan tuttua, omaat soveltuvan koulutustaustan ja kyvyn lukea teknisiä dokumentteja. Luonteeltasi olet reipas, oma-aloitteinen ja tekevä henkilö. Sinulta löytyy ammattitaitoa ja halua kehittää omaa osaamistasi entisestään. Tarkkuus on tässä tehtävässä valttia. 

Eduksi katsomme:

- kokemusta särmäystöistä

- kokemusta laserleikkauksesta

- kokemusta CNC-ohjelmoinnista

TMT. Malinen Oy on suomalainen päälirakenneteollisuuden komponenttitoimittaja ja alansa johtava alumiinituotteiden suomalainen valmistaja jo vuodesta 1958. Tule mukaan osaavaan ja hyvähenkiseen työyhteisöön!

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen saman tien osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi