fbpx

Kaukolämpöasentaja (Haku päättynyt)

Nivomme yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita, jotta asiakkaamme voivat huoletta keskittyä heille tärkeisiin asioihin. Konsernissa nivoutuvat yhteen monipuolinen toimintamme: energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netti sekä vesihuolto. www.nivos.fi

Vastaamme kaukolämmön tuotannosta ja jakelusta kaukolämpöverkkoalueellamme Mäntsälässä ja lähiympäristössä. Lisäksi ylläpidämme maakaasuverkkoa toimialueellamme.

Etsimme nyt Nivoksen ammattilaisten joukkoon

kaukolämpöasentajaa

vahvistamaan asennustiimiä.

Kaukolämpöasentajan tehtävänkuvaan kuuluvat mm.

  • lämpölaitosten ja kaukolämpöverkon huolto- ja kunnossapitotyöt
  • mittariasennukset asiakkaidemme kiinteistöissä
  • maakaasuverkon käyttö- ja kunnossapitotyötAvaimet menestykseen sinulla on, kun olet asenteeltasi aktiivinen ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Olet tiimipelaaja, ja asiakas on sinulle tärkeä. Taskussasi on vähintään B-ajokortti.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen peruskoulutus (lvi, sähkö tai koneautomaatio) ja jo jonkin verran työkokemusta kaukolämpöasennustöistä. Kaukolämpöasentajan ammattitutkinto tai maakaasun käytönvalvojan tutkinto ovat ehdottomia vahvuuksia. Kokemus automaatio- ja sähkötöistä on plussaa

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset työskentelemään modernissa ja innovatiivisessa yhtiössä. Nivoksella sinua odottaa erinomainen tiimi, joka tukee sinua, jotta onnistut työssäsi. Nivoksella kehitetään ja koulutetaan henkilöstöä aktiivisesti, joten toivomme sinulta innokkuutta jatkuvaan oppimiseen ja edelleen koulutautumiseen. Nivoksella töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja toimintaa kehitetään ennakkoluulottomasti. Toimintatapaa kutsutaan Nivosmeiningiksi.  Nivos tarjoaa hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan. Nivoksella sovelletaan Energiateollisuuden työehtosopimusta.

Nivos on mukana Työ ei syrji –kampanjassa. Nivokselle vastuullisuus merkitsee tekoja ja siksi tämän rekrytoinnin hakemusvaihe anonymisoidaan. Valinta tehdään normaaliin tapaan osaamisen, työkokemuksen ja koulutuksen perusteella. 

Pyydämme sinua tukemaan Nivosta tavoitteessa ja jättämään pois hakemuksestasi kohdat, joissa ikäsi, sukupuolesi tai nimesi tulevat selville. Jätäthän myös valokuvasi ja sosiaalisen median profiilitietosi pois. Koulutustietojen osalta tutkintonimike on riittävä tieto. Puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen tarvitsemme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Nämä kuitenkin piilotetaan hakemustasi käsitteleviltä henkilöiltä.

Rekrytoinnin edetessä haastatteluun saakka, henkilöllisyytesi selviää. Mikäli et pääse haastatteluun, ilmoitamme siitä sinulle. 

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen oheisen hakulinkin kautta 4.2.2022 mennessä. Lisätietoja Nivokselta antaa tiimiesimies Noora Laitala puh. 040 634 1920 ja Henkilöstöpalvelu Heimosta, Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102. 

Työ on vakituinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.