fbpx

Elementtityöntekijä (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen ammattitaitoista


ELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ

Haluatko olla mukana valmistamassa laadukkaita ja kestäviä betonielementtejä? Tässä työssä saat kätesi jäljen säilymään sadoiksi vuosiksi eteenpäin.

Etusijalla haussa olet sinä, jolla on asenne kohdallaan ja haluat olla mukana kehittämässä toimintoja sekä omaat aiempaa kokemusta tehdasympäristössä työskentelystä – elementtikuvien lukeminen ja raudan sitominen ovat sinulle tuttua. Myös muu kokemus rakennusalalta katsotaan eduksesi.

Arvostamme hyviä kädentaitoja ja toivomme sinulta löytyvän myös hyvät yhteistyötaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. 

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimolta Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102 etunimi.sukunimi@hpheimo.fi.