fbpx

Sähköasentaja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Henkilöstöpalvelu Heimo etsii asiakkaalleen pääkaupunkiseudulle osaavaa SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.Hakijalta odotamme jo näyttöjä alan töistä, mutta tärkeintä on, että sinulla on asenne ja motivaatio kohdallaan, sekä kykenet itsenäiseen työhön. Olethan asiakaspalveluhenkinen, reipas ja ripeä tekijä, jolla on alalle soveltuva koulutus.

Kohteet: yksityisiä, yrityksiä ja taloyhtiöitä pääkaupunkiseudulla mm. seuraavissa asioissa: sähköasennukset, kodin piensähkötyöt, remonttikohteet, sähkömuutostyöt. Yksittäisistä lampun vaihdoista kotitalouksissa aina vähän isompiin saneeraus ja uudiskohteisiin.

Toimeksianto on suorarekrytointi, eli tulet työlistymään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Työ on päivätyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakkaan toimipiste sijaitsee Vantaalla.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Lisätietoja hakuun liittyen antaa Topi Marttinen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5113, topi.marttinen@hpheimo.fi