fbpx

Varastotyöntekijä (Haku päättynyt)

Oy Parlok Ab on muovituotteisiin erikoistunut valmistaja, jonka toiminta Paraisilla alkoi jo vuonna 1959. Henkilöstöä on noin 60 ja liikevaihto vuonna 2019 oli noin 9 milj.€. Oy Parlok Ab on kotimaisessa omistuksessa. Päätuoteryhmässämme raskaan kuljetuskaluston lokasuojissa ja roiskeenestojärjestelmissä olemme yksi Euroopan johtavista valmistajista. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta yhtiöllämme on merkittävää vientiä myös sen ulkopuolelle. 

Oy Parlok Ab:n tytäryhtiön Parlok Trading tehtävänä on Parlokin tuotteiden myynti sekä jakelu Suomessa ja Baltiassa. Parlokin omien tuotteiden lisäksi on myynnissä laaja tuotevalikoima päällirakennekomponentteja kuljetusvälineteollisuudelle sekä jälkimarkkinamyyntiin.

Haemme asiakkaallemme Parlokille määräaikaiseen työsuhteeseen 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ
 

hoitamaan varaston sujuvaa päivittäisestä toimintaa. Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. tuotteiden koneellinen kerääminen, pakkaaminen ja lähettäminen sekä vastaanottaminen ja trukkikuljetukset. Lisäksi mahdollisesti myös varastologistiikan suunnittelu. Monipuolisista tietoteknisistä taidoista on etua tehtävän hoidossa. Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella, huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä on ehdoton samoin trukilla ajotaito. 

Haemme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jonka ensimmäinen jakso on määräaikainen elokuulle 2022. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kyseessä on kokoaikainen päivätyö, pienessä ja osaavassa varastotyötiimissä.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.