fbpx

Sulattaja, Specialvalimo J.Pap Oy (Haku päättynyt)

Specialvalimo J.Pap Oy valmistaa alumiinivaluja useille teollisuudenaloille kokilli-, matalapaine- ja painevalumenetelmiä käyttäen. Valumenetelmien lisäksi yritys tarjoaa valuteknisten ratkaisujen suunnittelua, valukappaleiden suunnittelua, CNC-koneistusta, osakokoonpanoa ja Maldaner-tiivistystä.

Haemme nyt asiakkaallemme Specialvalimo J. Pap Oy:lle Espooseen 

SULATTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävänäsi on vastata siitä, että valajilla on sulaa alumiinia käytettävissään. Valvot uuneissa olevia seoksia sekä huollat uunit.  Muita tehtäviä ovat valukappaleiden jälikäsittely sekä viimeistelytyöt.

Voit olla vasta urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokeneempi konkari. Tärkeintä on sinun oikea asenne työntekoon!

Työotteeltasi olet vastuullinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä omaat hyvät yhteistyötaidot.
Työssä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. 

Menestyt tässä tehtävässä hyvin mikäli omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä osaat ajaa trukkia. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme palkkauksessa ammattitaitosi.

Työ on 2-vuorotyötä vuoroviikoin. Aamuvuoro on klo 06.00 - 14.00 ja iltavuoro 14.00 - 22.00.

Kiinnostuitko ? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta mahdollisimman pian, koska työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.