fbpx

LVI-sukittaja, Suomen Putkiuudistus Oy (Haku päättynyt)

Suomen Putkiuudistuksen perusta on ammattitaitoinen ja asiakasystävällinen henkilökunta, jolla on vuosien kokemus sukitustöissä. Vahvuutemme ovat vaativat kohteet, jotka räätälöimme asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan. Toteutamme niin isoja kohteita kuin pieniä pikasukituksia.

Oma SPS-Sukituksemme on nykyaikainen ratkaisu viemäriputkien saneeraukseen. Lopputuloksena on uusi, itsekantava viemäriputki, joka on huomattavasti edullisempi toteutukseltaan kuin putkiston uusiminen kokonaan.

Sukituksen ja pikasukituksen päätoimialueenamme ovat Uusimaa, Pirkanmaa ja Satakunta. Viemärinkartoituksia teemme Uudellamaalla.

Sukituksen lisäksi toteutamme kylpyhuoneremontteja tai koko linjasaneerauksen luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Meille on tärkeintä työmme jälki ja laatu sekä tyytyväiset asiakkaat.

Suomen Putkiuudistus


Haemme asiakkaallemme Suomen Putkiuudistus Oy:lle ammattitaitoisia

LVI-SUKITTAJIA asennuskohteisiin.

Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti putkien sisäpintojen puhdistuksesta, uusien sisäpintojen käsittelystä ja asentamisesta. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja yleisesti Uudenmaan alueella sekä muualla Suomessa.

Etsimämme henkilö on hyvän ja motivoituneen asenteen omaava työntekijä, jolta löytyy:

- vähintään vuoden kokemus sukitustöistä

- haarayhteiden asennuskokemusta

- matkustusvalmiutta
Putkiasentajan tutkinnosta iso iso etu paikkaa haettaessa. 

Työt alkavat mahdollisimman pian joten olethan aktiivisesti liikkeellä!

Lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta hpheimo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Marttinen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5113, topi.marttinen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.