fbpx

Kiinteistönhoitaja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Työnkuvaan kuuluvat monipuolisesti kaikki kiinteistönhuollon tehtävät piha-alueiden hoidosta kiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon  Helsinki-Vantaa-Kerava alueella. 

Toivomme sinulta:

- kokemusta kiinteistöalan töistä

- teknistä osaamista huoltotöiden suorittamiseksi

- itseohjautuvuutta sekä reipasta asennetta työntekoon

- B-ajokorttia

- suomen kielen taitoa

Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä, Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Kysy rohkeasti lisää ja liity voittajajoukkueeseen!

KIINNOSTUITKO? Ota yhteyttä rohkeasti ja täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi