fbpx

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä Vantaalle (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. 

Etsimämme henkilö on kokenut taloushallinnon ammattilainen, joka vastaa itsenäisesti omien asiakasyritystensä kirjanpidosta, palkanlaskennasta, verotuksesta ja tilinpäätöksistä. 

Pystyt myös toimimaan tehokkaasti välillä tiukkojenkin aikataulujen kanssa. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja hymysi ei hyydy haasteidenkaan keskellä. Sinulta löytyy pelisilmää erilaisiin tilanteisiin, olet ahkera, vastuuntuntoinen ja palvelualtis. Kykenet hyvin itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös taitava tiimipelaaja. 

Procountorin ja Emcen ohjelmistot ovat sinulle tuttuja ja osaat niitä yhdessä muiden Microsoft Officen työkalujen kanssa sujuvasti käyttää.

Odotamme sinulta:

  • Palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Useamman vuoden kokemusta alasta
  • Tilinpäätös- ja veroilmoitustaitoa

Asiakasyritys tarjoaa:

  • Vakituisen kokopäivätyön 
  • Joustavat ja erilaisiin elämäntilanteisiin sopivat työajat
  • Kilpailukykyisen palkan lisäksi muut hyvät edut ja jatkuvan koulutuksen 
  • Nykyaikaiset työvälineet, mukavan työympäristön, hyvän yhteishengen ja mukavat työtoverit

Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena, jonka jälkeen henkilö siirtyy asiakasyrityksen kirjoille. 

KIINNOSTUITKO tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen, sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. 
Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, 
mari.heino@hpheimo.fi