fbpx

Viemärikuvaaja, Kaarina (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme VIEMÄRIKUVAAJAA Kaarinaan.

Edellytämme sinulta työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua kehittyä alan parhaaksi ammattilaiseksi. Yksi vahvuuksistasi on asiakaspalvelulähtöinen ajattelutapa. Asiakaspalvelutilanteet ovat sinulle luonnollisia ja hoidat tapaukset reippaalla asenteella. 

Sinulla on: 

- voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys

- C-kortti 

- hyvä suomen kielen taito 

- asiakaspalveluhenkisyyttä

- hyvä fyysinen kunto

Tehtäviäsi ovat kiinteistöjen viemäriputkien kartoitus kuvaamalla ja kuntokartoitusraporttien laatiminen.
Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti päivävuorossa.

Mitä me tarjoamme hakijalle:

- kilpailukykyisen palkkauksen suhteutettuna ammattitaitoon

- asianmukaiset työvarusteet 

- pitkäkestoisen työsuhteen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde alkaa 6kk määräaikaisuudella Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, jonka jälkeen mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille. 

Lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi