fbpx

Myyntisihteeri (Haku päättynyt)

MN-Markkinointi Oy on lahtelainen mainos- ja liikelahjayritys. Myymme ja markkinoimme korkealaatuisia mainostuotteita ja – tekstiileitä yrityksille ja yhteisöille. Olemme toimineet vuodesta 1989, liikevaihto vuonna 2021 n. 1,1 milj. euroa. Toimipaikkamme sijaitsee Lahdessa, Renkomäessä Laatukadulla. 

MN-Markkinointi Oy on vakavarainen yritys, jonka osaavaan työyhteisöön haetaan vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTISIHTEERIÄ

hoitamaan myyntiä ja sen tukitehtäviä.

Etsimme myynnillistä, itsenäiseen työhön pystyvää, motivoitunutta ja sitoutunutta henkilöä osaksi myyntitiimiä. Monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm. olemassaolevien asiakkuuksien hoitaminen, asiakaspalvelu, tarjousten, tilausten käsittely, tavaraliikenne ja prässipainatukset. 

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivisuutta. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Nautit työn ajoittaisesta hektisyydestä, mutta osaat tarttua myös rutiineihin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytäthän hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu videohaastatteluna. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.