fbpx

Imupaineauton kuljettaja, Eerola Yhtiöt (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Etsimme asiakkaallemme Eerola-Yhtiöt Oy:lle Tervakoski ammattitaitoisia IMUPAINE- JA KUIVAIMUAUTON KULJETTAJIA tulevan kesän ja syksyn sesonkiin. 

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät arviolta loka/marraskuulle, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä pitempiaikaisesti/vakinaistua kasvussa olevaan huippuporukkaan!

Hakijalta edellytämme:

- voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä

- C-korttia

- hyvää suomen kielen taitoa 

- asiakaspalveluhenkisyyttä

- rehtiä ja reipasta asennetta

- hyvää fyysistä kuntoa

Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työtehtävään tullaan antamaan kattava perehdytys.


Mitä me tarjoamme hakijalle:

- kilpailukykyisen palkkauksen suhteutettuna ammattitaitoon

- asianmukaiset työvarusteet 

- pitkäkestoisen työsuhteen perinteisessä ja vakavaraisessa yrityksessä.


Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi.