fbpx

LV-asentaja / LV-asiantuntija (Haku päättynyt)

Nivomme yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita, jotta asiakkaamme voivat huoletta keskittyä heille tärkeisiin asioihin. Konsernissa nivoutuvat yhteen monipuolinen toimintamme: energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netti sekä vesihuolto.
www.nivos.fi

Etsimme nyt Nivoksen ammattilaisten joukkoon

LV-asentajaa energiaratkaisupalveluihin,

joka toteuttaa Nivoksen asiakkaille räätälöityjä kokonaisvaltaisia lämmitysratkaisuja omakotitaloista suuriin teollisuuskiinteistöihin.

Asentajan/asiantuntijan tehtävänkuvaan kuuluvat mm.
• lämpö- ja vesiasennustyöt pientaloista teollisuuskiinteistöihin
• lämpöpumppuasennukset
• lämmityslaitteistojen huoltotyöt
• asiakkaiden opastaminen

Lisäksi osaamisesi mukaan tehtävääsi voi kuulua esimerkiksi

  • Asiakasprojektien koordinointi
  • Huoltotoiminnan organisointi
  • Tuote- ja tarviketilauksia
  • Kumppani- ja toimittajayhteydenpitoa

Avaimet menestykseen sinulla on, kun olet asenteeltasi aktiivinen ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä. Taskussasi on vähintään B-ajokortti, C-ajokortti on eduksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja jo jonkin verran työkokemusta lv-asennustöistä sekä hitsaustöistä. Kokemus automaatio- ja sähkötöistä on plussaa.

Tarjoamme sinulle energiaratkaisuasentajana tehtävän, jossa pääset työskentelemään eturivin tekniikan parissa modernissa yhtiössä. Nivoksella sinua odottaa erinomainen tiimi, joka tukee sinua, jotta onnistut työssäsi. Nivoksella kehitetään ja koulutetaan henkilöstöä aktiivisesti, joten toivomme sinulta innokkuutta jatkuvaan oppimiseen ja edelleen kouluttautumiseen. Nivoksella töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja toimintaa kehitetään ennakkoluulottomasti. Toimintatapaa kutsutaan Nivosmeiningiksi. Nivos tarjoaa hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan. Nivoksella sovelletaan Energiateollisuuden työehtosopimusta.

Nivos on mukana Työ ei syrji –kampanjassa. Nivokselle vastuullisuus merkitsee tekoja ja siksi tämän rekrytoinnin hakemusvaihe anonymisoidaan. Valinta tehdään normaaliin tapaan osaamisen, työkokemuksen ja koulutuksen perusteella.

Pyydämme sinua tukemaan Nivosta tavoitteessa ja jättämään pois hakemuksestasi kohdat, joissa ikäsi, sukupuolesi tai nimesi tulevat selville. Jätäthän myös valokuvasi ja sosiaalisen median profiilitietosi pois. Koulutustietojen osalta tutkintonimike on riittävä tieto. Puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen tarvitsemme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Nämä kuitenkin piilotetaan hakemustasi käsitteleviltä henkilöiltä.

Rekrytoinnin edetessä haastatteluun saakka, henkilöllisyytesi selviää. Mikäli et pääse haastatteluun, ilmoitamme siitä sinulle.

Lähetäthän hakemuksen liitteineen oheisen hakulinkin kautta 6.3.2022 mennessä. Lisätietoja Nivokselta antaa tiimiesimies Juha Hämäläinen puh. 050 386 3953 ja Henkilöstöpalvelu Heimosta, Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102. 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.