fbpx

Projektipäällikkö (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Heinolaan puusepänteollisuuteen

ammattitaitoista projektipäällikköä

Mittatilauskalusteiden toimituksissa tarvitaan osaavaa projektipäällikköä, jolla on kokonaiskuva ja vastuu onnistuneesta projektin suunnittelusta, toteutuksesta ja valmistumisesta sekä asennuksista aikataulussa. 

Projektipäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä niin tuotannon kuin asiakkaiden kanssa. Olet ihmisten kanssa toimeentuleva, positiivinen ihminen, joka ei hätkähdä työn hektisyyttä. Tehtäviin kuuluvat mm. tarjouslaskenta, aikataulutus ja budjetointi. Projektipäälliköllä tulee olla rakennus- ja kalustepiirusten lukutaito. Tekninen ymmärrys ja puupuolen koulutus on tehtävän hoidon kannalta välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn puusepän mittatilaustuotteiden parissa. Laitathan pikaisesti hakemuksen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, etunimi.sukunimi@hpheimo.fi. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelulla.