fbpx

Projekti- tai suunnitteluinsinööri (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Rekrytoimme asiakkaallemme Pronor Mechanic Oy:lle

Projekti- tai suunnitteluinsinööriä 

kasvaville markkinoille.

Projekti- tai suunnitteluinsinöörin työnkuva pitää sisällään projektinhoidon ja suunnitteluosaston tehtäviä mm. suunnittelu, valmistus- ja asennusvalvonta, käyttöönotto ja dokumentointi. Tehtävä edellyttää koneinsinöörin tai -DI koulutusta. Myös alan opiskelijat, jotka ovat opintojen loppusuoralla ja kiinnostuneita suunnittelusta, sekä laitteiden, että toimintamallien kehittämisestä ja tehostamisesta, otetaan haussa huomioon.

Luemme eduksi seuraavat osaamisalueet:

- Suunnittelukokemus
- Konepajakokemus
- Vertex G4/Flow
- Englannin, ruotsin ja venäjän kielen taito


Olet vastuuntuntoinen ja osaat myös toimia itsenäisesti osana joukkuetta. Kannat vastuuta tekemistäsi töistä ja valinnoista. Sinulla on aito halu täyttää toivomamme sektorit ja kehittyä rautaiseksi saha-alan osaajaksi sahalaitetuntemuksen ja -prosessien osalta.

Toivomme sinulta:

- Joustavuutta
- Kykyä innovoida
- Teknistä pelisilmää laitetuntemuksen osalta
- Ihmissuhdetaitoja ja joukkuehenkisyyttä
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
- Asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme sinulle Pronor Mechanic Oy:lla hyvähenkisen ilmapiirin pienessä ja joustavassa työyhteisössä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja tulla kuulluksi. Tuemme, kannustamme ja motivoimme. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen ja kehittymisen mukaan sekä hyvät työsuhde-edut.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen saman tien osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi. Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelulla.