fbpx

(Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Rekrytoimme asiakkaallemme Pronor Control Oy:lle

Sähköautomaatiosuunnittelijaa

kasvaville markkinoille.


Suunnittelijana osallistut projektien suunnitteluun, käyttöönottoon ja dokumentointiin. Katsomme eduksi aikaisemman suunnittelu- ja Cadmatic- kokemuksen, tieto-taidon sähköasennuksista sekä monipuolisen Microsoft Officen hallinnan.

Tehtävät:
- Sähkö- ja automaatiosuunnittelu
- Suunnittelujärjestelmän kehitys
- Asennusvalvonta
- Käyttöönotto
- Dokumentointi

Olet vastuuntuntoinen ja osaat myös toimia itsenäisesti osana joukkuetta. Kannat vastuuta tekemistäsi töistä ja valinnoista. Sinulla on aito halu täyttää toivomamme sektorit ja kehittyä rautaiseksi saha-alan osaajaksi sahalaitetuntemuksen ja -prosessien osalta.

Toivomme sinulta:
- Joustavuutta
- Kykyä innovoida
- Teknistä laitetuntemusta sähkökäytöistä (taajuusmuuttajat ja servot)
- Ihmissuhdetaitoja ja joukkuehenkisyyttä
- Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
- Asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme sinulle Pronor Control Oy:lla hyvähenkisen ilmapiirin pienessä ja joustavassa työyhteisössä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja tulla kuulluksi. Tuemme, kannustamme ja motivoimme. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen ja kehittymisen mukaan sekä hyvät työsuhde-edut.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen saman tien osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi. Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelulla.