fbpx

Keikkaileva pikaruokakokki (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Lahden talousalueelle

keikkailevaa pikaruokakokkia

Oletko sinä etsimämme reipas ja osaava pikaruokakokki, joka on kiinnostunut sesonkitöistä? 

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta ravintola-alasta
  • Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta
  • Paineensietokykyä kiireen keskellä


Menestyt työtehtävässäsi hyvin, mikäli omaat kokemusta monipuolisista kokin tehtävistä tai olet alasta kiinnostunut. Työskentelet tehokkaasti, ruoanlaitto on sinulle helppoa ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti niin yksin kuin työtiimissä. Tehtävään valitun tulee olla täysi-ikäinen.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan ammattitaitoiseen työyhteisöön sekä upeaan työympäristöön. Tervetuloa huippujoukkueeseen!

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen saman tien osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi. Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelulla.