fbpx

Rakennustyöntekijä / aputyöntekijä kalusteasennuksiin (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme reipasta ja ripeää rakennustyöntekijää/rakennusaputyöntekijää asiakasyrityksellemme noin kahden - kolmen kuukauden asennusprojektiin Lahteen.

Työssä tehdään kalusteasennuksia. Tekijöiltä odotamme sujuvaa Suomen kielen taitoa, työkalut (ruuviväännin ja mitta) pysyvät käsissä siten, että tukikahvat ja saippuatelineet asentuvat oikeille paikoille. Työssä mitataan, porataan ja ruuvataan kalusteita seiniin. 

Hakemamme henkilö on työotteeltaan ahkera, täsmällinen, huolellinen ja omaa on hyvät yhteistyötaidot. Koulutus ei tehtävään ole välttämätön, mutta aikaisempi kokemus rakennusalalta on eduksi ja työkalut pysyvät tarvittaessa käsissäsi. Ennenkaikkea odotamme motivoitunutta asennetta, halua oppia uutta sekä itseohjautuvuutta. Työturvallisuuskortti tulee olla voimassa ja mielellään myös auto käytettävissä.

Työt alkavat jo viikoilla 48 ja 49.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haku päättyy heti, kun sopiva henkilö löytyy.


Lisätietoja tehtävästä antaa 1.11.2021 lähtien Aluejohtaja Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, tommi.seljas@hpheimo.fi, puh. 044 777 5109