fbpx

Hankesihteeri (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme menestyneelle asiakkaallemme Hollolaan

HANKESIHTEERIÄ

Työhön kuuluvat hankesihteerin töiden lisäksi mm. asiakaspalvelu, matkalaskuohjelman pääkäyttäjä tehtävät sekä raportointi.

Etsimme tehtävään tarkkaa ja kehityskykyistä henkilöä vahvistamaan asiakkaamme taloushallintoa. Tehtävään annetaan kunnon perehdytys. Etsimällämme henkilöllä on hyvät yhteistyötaidot, positiivinen ja joustava asenne sekä halu oppia uutta. Kaupallinen koulutus on hyvä perusta oppia tehtäväkokonaisuus. Työpaikalle pääsy vaatii oman auton käyttömahdollisuutta, koska julkinen liikenne ei kulje sinne työaikojen mukaan.

Työ on kokopäivätyötä ja henkilö palkataan suoraan asiakkaallemme, jossa on käytössä työn tekemiseen hybridimalli.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen saman tien osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi. Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelulla.