fbpx

Reskontranhoitaja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme ProEventukselle Hollolaan

RESKONTRANHOITAJAA

Työhön kuuluu reskontran lisäksi matkalaskujen pääkäyttäjätehtävät, raportointi ja mahdollisesti muut taloushallinnon sijaistukset.

Tehtäväkenttä laajenee osaamisen mukaan.

Etsimme uran alussa olevaa sosiaalista, yhteistyökykyistä ja oppivaista henkilöä kasvavaan taloushallinnon tiimiin. Oppimisen kannalta on tärkeää itsenäinen työote sekä se, että pystyy ottamaan oppia vastaan myös kollegoilta. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen ja joustava asenne sekä halu oppia uutta. Kaupallinen koulutus on hyvä perusta oppia tehtäväkokonaisuus. Työssä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja sekä uusien järjestelmien nopeaa omaksumista. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus kirjanpidosta.

Työ on kokoaikatyötä ja henkilö palkataan suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaalla on käytössä työn tekemiseen hybridimalli. Tässä olisi mainio tilaisuus päästä kasvamaan taloushallinnon ammattilaiseksi.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen saman tien osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi. Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelulla.