fbpx

Asiakas-/projektipäällikkö, Kuusakoski Oy (Haku päättynyt)

Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta. 

 Kuusakoski Oy - Smart & Clean Lahti :Smart & Clean Lahti

Haemme Kuusakoski Oy:lle

Asiakas-/projektipäällikköä WEEE-liiketoimintaan

 

Tehtävässä toimit luontevasti teollisuuden ja kierrätyksen parissa ja tulet toimeen niin päättäjien kuin käytännön tekijöidenkin kanssa. Toimit asiantuntijana ja projektipäällikkönä neuvotellen sujuvasti niin pienyrittäjien kuin suuryritystenkin kanssa.

Pidät huolta jatkuvasta uusasiakashankinnasta ja toimit olemassa olevien asiakkaiden parissa aktiivisesti. Tehtävässäsi vastaat palvelumyynnin kannattavasta kasvattamisesta ja materiaalien hankinnasta ja toimit projektipäällikkönä esim. sairaalalaitteiden, konesalien ja teollisuuden linjastojen purkuprojekteissa. Työpisteesi voi sijaita esim. PK-seudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo), Hyvinkäällä tai Lahdessa ja työssä on etätyömahdollisuus. Toimialueesi on koko Suomi.

Toivomme sinulta vahvan materiaalituntemuksen lisäksi vähintään alempaa korkeakoulututkintoa ja toiminnanohjausjärjestelmän tuntemusta. Tehtävä edellyttää myös englannin kielen taitoa sekä kokemusta b-to-b myynnistä. Arvostamme kokemusta teollisuuden parissa työskentelystä ja etenkin mielenkiintoa ja intoa kierrätyksen ja kierrätysliiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen.

Luonteeltasi olet avoin ja yhteistyökykyinen. Olet hands-on tekijä, jolla on vastuuntuntoinen tapa toimia.

Tarjoamme sinulle:

  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, työaika 37,5 tuntia/viikko
  • Mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön kiertotalouden parissa
  • Kattavat henkilöstöedut: lounasetu, normaalia laajempi työterveyshuolto ja poikkeavan laaja vakuutusturva, liikuntaetu
  • Mahdollisuuden autoetuun
  • Kattavan perehdytyksen 

Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista työyhteisöä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

  

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 12.12.2021 mennessä toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi ja ammatilliset onnistumisesi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760,  iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.