fbpx

Tarjoilijat keikkatöihin (Haku päättynyt)

Etsimme Lahden seudulle asiakkaillemme talvisesongiksi motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä 


TARJOILIJOITA

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta alalta ja nautit asiakaspalvelusta? Tai oletko alalle hakeutuva, hyvin motivoitunut työntekijä? Oletko positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen? Sekä osaat toimia tehokkaasti myös kiireen keskellä? Haluat työskennellä osana rentoa ja nuorekasta työporukkaa?

Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, niin laita hakemusta tulemaan. Työ on keikkatyötä kestäen ainakin talven ja jatkuen kesän terassikauden yli.

Täytäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Elina Kokkonen p. 044 777 5100 elina.kokkonen@hpheimo.fi ja Marja Koikkalainen p. 044 777 5102,  
marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.