fbpx

Tuotevastaava (Haku päättynyt)

Paasikivi

M. J. Paasikivi Oy on Lahdessa sijaitseva vuonna 1966 perustettu valimoalan yritys. Perustamisesta lähtien olemme erikoistuneet pronssiseoksiin kuuluvasta messingistä valettujen kirjainten, kilpien ja symbolien valmistamiseen. Tuotteemme valmistetaan laadukkaasti kotimaassa teollisena käsityönä. M. J. Paasikivi Oy:lle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.
Tuotteidemme tärkein käyttökohde ovat hautamuistomerkit sekä opaste- ja infokyltit. M. J Paasikivi Oy toimii myös maahantuojana ja jälleenmyyjänä erilaisille kivialan tuotteille. 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Lahteen

TUOTEVASTAAVAA 

Tuotevastaavana otat vastuullesi kivialan tuotteiden maahantuonnin ja myynnin. Tehtävä on monipuolinen sisältäen mm. päivittäistä yhteydenpitoa asiakkaisiin ja päämiehiin, osto- ja myyntiprosessin pyörittämisen sekä tuotevalikoiman kehittämisen.

M. J Paasikivi Oy:llä saat tehtävään kattavan ja laajan perehdytyksen. Tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, joten oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta tarvitaan. 

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan myös joustavaa palveluhenkistä asennetta ja sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Työtä tehdään pääosin toimistolla arkisin klo 8-16, mutta toivomme sinulta valmiutta matkustamiseen asiakastapaamisiin ja messuihin liittyen.

Työskentelet ensimmäiset kuusi (6) kuukautta Henkilöstöpalvelu Heimon vuokratyöntekijänä, jonka jälkeen siirryt asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Palkka tehtävässä määräytyy osaamisesi mukaan, joten ilmoitathan palkkatoiveesi hakemuksessa.

Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti paikkaa.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.