fbpx

Cnc-koneen käyttäjä (Haku päättynyt)

Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.

Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille 

CNC-KONEEN KÄYTTÄJÄÄTule mukaan tekemään laatutyötä hyvässä, reilussa porukassa. Työ on kaksivuorotyötä ainakin vuoden loppuun. Tehtävässä pärjäät, kun omaat kokemusta CNC-koneen käytöstä, oikean asenteen ja motivaation sekä aitoa kiinnostusta puualaan. Työ on aluksi vuokratyösuhde Heimon kautta ja sen jälkeen CNC-koneen käyttäjä siirtyy Sisuwoodin kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Olethan oma-aloitteinen ja oppimiskykyinen ja osaat ottaa myös ohjeita vastaan. Toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta sekä alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta puusepänverstaan eri työvaiheista. Osaathan toimia itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös ryhmässä.

Jos kiinnostuit paikasta täytäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.