fbpx

Joulusesonkiajan pakkaamotyöntekijöitä, Lihatukku Harri Tamminen Oy Vantaa (Haku päättynyt)

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, ja tuotteitamme löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen. Tamminen Oy on kasvanut nousujohteisesti alkuvuosista lähtien. Vuonna 2020 liikevaihto oli noin 75 miljoonaa euroa ja työllistämme 200 liha-alan ammattilaista.

 logo Tamminen.jpg.png

Haemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle Vantaalle
JOULUSESONKIAJAN PAKKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ 29.11 - 17.12 ajalle

Menestyksen avaimet

- reipas ja ripeä työote

- tarkkuus

- oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen

- hyvä fyysinen kunto
 

Palkkaus liha-alan TES:n mukaisesti. 


Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 06:00-20:00 välille. Työ on 2-vuorotyötä ja työt tehdään viileätilassa (n. 2-5 °C). Työvuorojen vuoksi oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalle.

Työhön järjestetään perehdytys. Työ alkaa marraskuun aikana. 

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, 
puh. 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.