fbpx

Palveluneuvoja, Polarputki Oy (Haku päättynyt)

Polarputki myy terästuotteita ja palveluja Suomen konepaja- ja telakkateollisuudelle. Päätuoteryhmiämme ovat saumattomat putket, pyöröteräkset, hydrauliikkatuotteet, prosessiputkistotuotteet ja ruostumattomat teräkset. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1973 ja panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa.

Kilpailuetumme on päätuoteryhmien kattava varastointi Suomessa sekä päämiehiemme ja omistajiemme laaja tuotevalikoima, jotka mahdollistavat täsmätoimitukset asiakkaillemme.

Teräspalvelukeskuksemme Vantaalla toimittaa teräkset koko Suomen alueelle. www.polarputki.fi

 

Haemme asiakkaallemme Polarputki Oy:lle Vantaan Koivuhakaan

 

PALVELUNEUVOJAA

 

Määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen 31.8.2022 saakka

Tehtävänkuva on vaihteleva ja päätehtäviin sisältyy monipuolisesti erilaisia asiakaspalvelun tehtäviä kuten tilaustenkäsittelyä, asiakkaiden neuvontaa ja kyselyihin vastaamista, hinnastojen ja asiakastietojen päivityksiä sekä poikkeamakäsittelyä. Työssä toimit aktiivisesti yhteistyössä sekä asiakkaiden, myynnin että koko organisaatiomme kanssa edistäen digitaalista liiketoimintaa ja hyvää asiakaspalvelukokemusta. Tulet työskentelemään 5 henkilön tiimissä ja tehtävässä raportoidaan yrityksen HSE- ja palvelupäällikölle.

Hakijalta odotamme yhteistyökykyä, sujuvia viestintätaitoja erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa, ongelmanratkaisukykyä, hyvää oppimiskykyä, taitoa suoriutua tarkkuutta vaativista tehtävistä sekä joustavaa asennetta. Lisäksi hakijalla tulee olla hyvät IT-taidot (Excel, Word, Power Point ja Outlook) ja etuna on, jos sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta sekä jostakin ERP-järjestelmästä. Kaupallinen koulutus antaa parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen. Työkielenä on suomi ja hyvä englannin kielen taito on eduksi.

Polarputkella pääset kehittämään osaamistasi, sillä asiakasyritys panostaa henkilöstön ammattitaitoon ja sen ylläpitämiseen. Hyvinvointi ja turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Asiakasyritys toimii vastuullisesti ja kantaa vastuunsa myös ympäristön kuormituksen vähentämisestä systemaattisella ympäristöriskien hallinnalla ja ympäristövaikutusten seurannalla.

Mikäli uskot, että tämä voisi olla sinun urallasi seuraava luonteva askel, tervetuloa töihin mukavaan tiimiin!

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi