fbpx

Heimopäällikkö, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Heimotyö | Heimo

Etsimme kasvavaan heimoomme Uudenmaan alueelle täysiveristä

Heimopäällikköä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Työviikkosi alkaa maanantaisin tiimipalaverilla, josta otamme yhdessä vauhtia uuteen työviikkoon. Heimopäällikkönä teet työtäsi itsenäisesti hyvällä fiiliksellä. Meillä Heimolla et jää yksin; työviikkosi aikana olet yhteydessä kollegoidesi kanssa jakaen osaamista ja kokemuksia. Meillä Heimolla osataan nauraa arjen sattumusten keskellä myös itsellemme ja tätä toivomme myös sinulta.

Olet monitoiminen osaaja; sinulta vaaditaan kykyä viedä Heimon hakijoita aktiivisesti eteenpäin yritys rintamalle. Tämän lisäksi omaat erinomaisen verkoston, jota ammattimaiseen tapaan hyödynnät – tehokkaasti ja Heimon toimintatapojen mukaisesti. Haluat menestyä ja tehdä tulosta. Henkilöstöpalvelualan tuntemus katsotaan eduksi.

Tässä työssä menestyt tekevällä asenteella. Me annamme sinulle perehdytyksen ja työkalut, joilla voit rakentaa oman hienon heimo tarinasi. Annamme sinulle hyvät eväät menestyä ja mahdollisuuden olla osana Heimon upeaa kasvutarinaa.

Järjestelmäosaamisesi on ajan tasalla ja käytät sujuvasti työssäsi suomen- ja englannin kieliä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tässä työssä on etätyömahdollisuus. Tärkeää on oikea asenne ja kyky monipuoliseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Meiltä löytyy mukavat toimistotilat Vantaan Tikkurilasta.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haku päättyy heti, kun sopiva henkilö löytyy.


Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi, puh. 050 571 8760.