fbpx

Tuotantotyöntekijä muoviteollisuuteen (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

lujitemuovielementtien valmistukseen Imatralle.

Työsuhde alkaa määräaikaisuudella Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Työ sopii ripeäotteiselle ja tarkalle tekijälle, jolta löytyy myös sorminäppäryyttä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Muovialan koulutus sekä alan aikaisempi työkokemus eivät ole välttämättömiä, mutta katsotaan eduksi. 

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, motivoitunut ja sinulla on reipas ote työntekoon sekä halua oppia uutta. Olet sitoutunut ja monipuolinen työntekijä, joka osaa itsenäisen työskentelyn, mutta toimii hienosti myös osana tiimiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä ja kokeneessa yrityksessä. Työtä tehdään päivävuorossa.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Sami Kallinen puh 0400 138888, sami.kallinen@hpheimo.fi