fbpx

Toimistoassistentti kukka- ja hautauspalveluun (Haku päättynyt)

Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu on palvellut asiakkaitaan 35 vuoden ajan ollen mukana ihmisen elämänkaaren aikana iloissa ja suruissa.

Haemme asiakkaallemme Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co Oy:lle

Sipoon Hautauspalvelu P.Borg & Co - KauppakamariVerkosto

Toimistoassistenttia hautaustoimistoon
vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu - ja yleiset toimistotehtävät. Pidät huolta toimiston viihtyvyydestä ja toimivuudesta reippaalla otteella - sinulla on myös mahdollisuus osallistua markkinointiin (SOME, www-sivut). Työtehtävässä saat mahdollisuuden myös kukkien sidontatyöhön.

Työsi on jonkin verran liikkuvaa, pääset tutustumaan yrityksen toimipisteisiin (Sipoo ja Porvoo) ja saat mahdollisuuden myös työpäiväsi aikana liikkua esim. hautakivien kuvaamistyössä ja kukkien toimittamisessa asiakkaille. Oma auto katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ruotsin ja suomen kielen taitoa. Alkupalkka on 1800€ - 2000€/kk, sopimuksen mukaan.

Olet oma-aloitteinen ja ahkera tekijä. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Kukkien sidontataito katsotaan eduksi.

Olet itsenäinen tekijä ja ammattitaitosi näkyy myös asiakkaiden herkkienkin elämäntilanteiden ammattimaisena hoitamisena. Olet joustava, luotettava ja korrekti. Sinulta luonnistuu yhteistyö erilaisten yhteistyötahojen kanssa ja löydät sujuvasti ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa.

Työn aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan ammattilaiseksi hyvällä ja ainutlaatuisella perehdytyksellä.

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi