fbpx

Taloushallinnon tehtäviin (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme vakavaraiselle asiakkaallemme Hollolaan

TALOUSHALLINTOON HENKILÖÄ

kasvamaan taloushallinnon monipuolisiin tehtäviin. 

Työhön kuuluvat aluksi taloushallinnon avustavat tehtävät, mm. asiakaspalvelu, matkalaskut, reskontrat, raportointi, järjestelmien ylläpito ja pääkäyttäjätehtävät. Tehtäväkenttä laajenee osaamisen mukaan.

Etsimme sosiaalista, yhteistyökykyistä ja oppivaista henkilöä asiakkaamme taloushallinnon tiimiin. Oppimisen kannalta on tärkeää etsiä tietoa itsenäisesti sekä pystyä ottamaan oppia vastaan myös kollegoilta. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen ja joustava asenne sekä halu oppia uutta. Kaupallinen koulutus on hyvä perusta oppia tehtäväkokonaisuus. Työssä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja sekä uusien järjestelmien nopeaa omaksumista.

Työ on kokoaikatyötä ja henkilö palkataan suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaalla on käytössä työn tekemiseen hybridimalli.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen saman tien osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi. Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelulla.