fbpx

Varastovastaava (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme vakavaraiselle ja hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme Lahteen

VARASTOVASTAAVAA
 

vastaamaan varaston sujuvasta päivittäisestä toiminnasta. Lisäksi tehtäviin kuuluvat mm. aikataulutukset, kuljetustilaukset, tuotteiden kerääminen, pakkaaminen ja lähettäminen sekä vastaanottaminen ja trukkikuljetukset. Monipuolisista tietoteknisistä taidoista on etua tehtävän hoidossa. Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella, huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä on ehdoton. 

Varastovastaavaa etsitään pitkäaikaiseen työsuhteeseen, joka alkaa Heimon kautta vuokratyönä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kyseessä on kokoaikainen päivätyö, pienessä ja osaavassa varastotyötiimissä.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi