fbpx

Myyntiassistentti (Haku päättynyt)

Penope on teollisuuden ratkaisutoimittaja – Penope toimittaa tehokkaat ja joustavat tuotantokoneet ja –linjat puu-, alumiini- ja muoviteollisuuteen. Tekninen osasto huolehtii koneiden asennuksesta ja huollosta, jotta asiakkaat voivat keskittyä kannattavaan tuotantoon. Penopella on yli 40 vuoden kokemus projektitoimituksista ja maailman johtavien konevalmistajien edistyksellisestä teknologiasta. 

Rekrytoimme Penopelle vahvaan ja osaavaan tiimiin

MYYNTIASSISTENTTIA

hoitamaan myynnin tukitehtäviä.

Etsimme myynnillistä, kielitaitoista, itsenäiseen työhön pystyvää ja motivoitunutta henkilöä osaksi myyntitiimiä. Myynnin tukitoimiin kuuluvat mm. tarjousten, myyntitilausten ja ostolaskujen käsittely sekä tuotteiden ja projektien ylläpitoa. Hoidat myös näppärästi yleisiä toimistotöitä sekä osallistut myyntihenkilöstön monipuolisiin avustaviin tehtäviin hyvässä tiimihengessä. 

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivisuutta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Nautit työn hektisyydestä, mutta osaat tarttua myös rutiineihin.

IT-taidoiltasi olet vahva Excelin käyttäjä, muutenkin MS Office-ympäristö on tuttu ja hallitset projektien ylläpidon ERP:ssä. Penopella on uudenaikaiset ohjelmistot Microsoftin tuoteperheestä: Dynamics 365 BC, CE ja O365. Asiakkuudet hoituvat pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Suomen kielen lisäksi englanti sujuu sinulta vaivatta niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Muu kielitaito on eduksi.
Penopella on mahtavat työkaverit ja loistava työilmapiiri, tule mukaan osaksi Penopen myyntitiimiä! Penope tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden hybridityöhön (2-3 päivää etänä/vk), laajat työterveyspalvelut ja tulospalkkiot Mandatum Lifen eläkevakuutukseen sekä henkilökunnan liikunta- ja kulttuuriharrastusta tuetaan tarjoamalla Smartum-etua. Penopella on mahdollisuus myös sähköauton lataukseen.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytäthän hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen. Ensimmäinen haastattelu tapahtuu videohaastatteluna. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.