fbpx

Remonttitaitoinen maalari (Haku päättynyt)

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein !

Etsimme nyt asiakkaallemme RTK-Palvelu Oy:lle pääkaupunkiseudun yksikköön vahvistukseksi 

REMONTTITAITOISTA MAALARIA

määräaikaiseen (6 kk) vuokratyösuhteeseen

Tehtävänäsi on maalata ja suorittaa pieniä korjaustöitä eri kohdekiinteistöissä (esim. jalka. ja seinälistat sekä alakaton korjaukset)  Työaika on arkipäivisin klo 8:00-16:00 ja työtä tehdään viikosta kuukauteen samassa kohteessa.

Ketä etsimme? Tarvitset rakennusalan peruskoulutuksen lisäksi muutaman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä ja hallitset maalausalan perusasiat hyvin. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on vähintään B-ajokortti. 

Sinulta löytyy reipasta palveluasennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. Langat pysyvät käsissäsi myös hektisessä työskentely-ympäristössä.

Työt sijoittuvat pääsääntöisesti Pääkaupunkiseudun (Vantaa, Helsinki, Espoo) alueelle ja työt alkavat eti sopivan hakijan löydyttyä. 

Kiinnostuitko?  lähetä hakemuksesi liitteineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Mari Heino, puh 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.