fbpx

Huoltoteknikko (Haku päättynyt)

Penope on teollisuuden ratkaisutoimittaja – Penope toimittaa tehokkaat ja joustavat tuotantokoneet ja –linjat puu-, alumiini- ja muoviteollisuuteen. Tekninen osasto huolehtii koneiden asennuksesta ja huollosta, jotta asiakkaat voivat keskittyä kannattavaan tuotantoon. Penopella on yli 40 vuoden kokemus projektitoimituksista ja maailman johtavien konevalmistajien edistyksellisestä teknologiasta. 

Rekrytoimme Penopelle vahvaan ja osaavaan huoltotiimiin ammattitaitoista

HUOLTOTEKNIKKOA

Tehtävänäsi on toimia Penopen toimittamien koneiden ja konelinjojen huolto-, asennus- käyttöönotto- ja asiakaskoulutustehtävissä.

Asiakkaat toimivat tyypillisesti puuteollisuuden tai kiertotalouden parissa.

Hakemamme henkilö luottaa omiin kykyihinsä, pitää itsenäisestä työstä ja viihtyy asiakkaiden parissa sekä omaa muutaman vuoden asennuskokemuksen.

Penopen asiakkaat ja työkohteet sijaitsevat ympäri Suomea. Toimipiste sijaitsee Lahdessa, mutta tehtävä ei edellytä Lahden seudulla asumista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Teknistä koulutusta
  • Matkustusvalmiutta (pääasiassa kotimaa)
  • Työkokemusta, esim. teknisen kunnossapidon tehtävistä
  • Sähkö-, automaatio- ja/tai mekaniikkaosaamista
  • Ahkeraa ja tunnollista asennetta työntekoon
  • Taitoa toimia myös tiimin jäsenenä
  • Englannin kielen taitoa

Tarjoamme moniosaajalle kansainvälisen paikan puuteollisuuteen kilpailukykyisillä eduilla. Työ on vakituinen, kokopäiväinen ja pääasiassa reissutyötä kotimaassa.

Penopella on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua maailman johtavien konevalmistajien rinnalla. Yritys tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyspalvelut ja tulospalkkiot Mandatum Lifen eläkevakuutukseen sekä henkilökunnan liikunta- ja kulttuuriharrastusta tuetaan tarjoamalla Smartum-etua. Penopella on mahdollisuus myös sähköauton lataukseen.

Jos kiinnostuit paikasta lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimolta Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi. Ensimmäinen haastattelu tapahtuu videohaastatteluna.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.