fbpx

Markkinointisuunnittelija (Haku päättynyt)

Oletko monipuolinen osaaja, joka rakastaa kaikkea markkinointiin liittyvää? Haluatko vapauden tehdä monipuolisia markkinointitehtäviä ja päästä testaamaan kanssamme uusimpia markkinoinnin trendejä?

Haemme vakituista MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA pieneen, mutta sitäkin dynaamisempaan tiimimme. Tässä työssä pääset itse vaikuttamaan työnsijaintiin Tampere tai Helsinki (myös etätyö mahdollinen) sekä viikottaiseen työaikaan (kokoaikainen tai osa-aikainen). 

Päiväsi täyttyvät mm. sisällöntuotannolla, sometyöskentelyllä, sähköpostien suunnittelulla, videon editoinnilla ja muilla markkinoinnillisilla töillä.

Työnkuva

- Suunnittelet ja autat meitä tuottamaan sosiaalisen median materiaaleja sekä ajastat ne julkaistavaksi suunnitelman mukaan.
- Teet videovalmennuksistamme lyhyempiä klippejä, joita hyödynnämme yrityksen markkinoinnissa sekä sosiaalisen mediassa (esim. Instagram Reels).
- Autat meitä koostamaan tietoa sijoittamiseen ja vaurastumiseen liittyen valmiista materiaaleista (tehtävä ei edellytä osaamista tältä alalta, mutta oma kiinnostus aihetta kohtaan tulee helpottamaan työtäsi huomattavasti).
- Kokoat tiedot tulevista valmennuksista ja varmistat, että nämä tiedot lähtevät asiakkaillemme oikeaan aikaan.
- Asiakastiedotteiden kirjoittaminen ja lähettäminen markkinoinninautomaatio-ohjelman kautta.
- Oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan myös muissa markkinointiteksteissä auttaminen, muu visuaalinen suunnittelutyö sekä muut sisällöntuotantotehtävät.
- Olethan avoin ja joustava, etkä pelkää tarttua toimeen muidenkaan töiden osalta, joille pienessä tiimissä saattaa välillä tulla tarvetta.

Etsimällämme henkilöllä on hyvä kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hän on luonteeltaan positiivinen, eikä huumorista ole haittaa! Odotamme sinulta hyvää viestintäosaamista niin suomeksi kuin englanniksi, koska tulet työskentelemään molemmilla kielillä.

Koska työskentelemme pienessä tiimissä, tunnemme hyvin jokaisen työntekijän ja työskentelemme hyvin tiiviissä yhteistyössä toistemme kanssa. Jokaisen työpanos tiimissämme on tärkeä, joten odotamme myös sinulta, että olet aikaansaava ihminen ja teet työsi organisoidusti.

Tietoteknisen osaamisesi tulee olla sujuvaa; erilaisten järjestelmien ja ohjelmien käyttö luonnistuu sinulta helposti ja opit mielelläsi uusienkin ohjelmien käyttöä. Tunnethan myös sosiaalisen median maailman ja olet siitä kiinnostunut. Joskus vauhtimme on kova, joskus hitaampi. Joka käänteessä tuemme toisiamme ja meidän kanssa pärjää parhaiten henkilö, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä ja joka tuo meille raikkaita uusia tuulia - esimerkiksi ideoiden muodossa

Jos haluat liittyä mukaan nuorekkaaseen ja kehittyvään yritykseen, niin laitathan hakemuksesi liitteineen tulemaan pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Heimopäällikkö Mikko Heino, puh. 044 777 5105, mikko.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.