fbpx

Kirjanpitäjä (Haku päättynyt)

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme Tampereelle ammattitaitoista ja kehittämiskykyistä

KIRJANPITÄJÄÄ

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus alalta. Olet itsenäinen työsi suunnittelija ja toteuttaja, ja olet tottunut työskentelemään erilaisten digitaalisten ympäristöjen ja työkalujen parissa. Netvisor on sinulle tuttu ohjelma.

Nopeasti kasvava asiakasyrityksemme tarjoaa sopivalle talentille kokoaikaisen tai sopimuksen mukaan myös osa-aikaisen työpaikan kilpailukykyisellä palkkauksella ja mukavilla työkavereilla. Mahdollisuus myös etätyöhön.

Olemme jo aloittaneet haastattelut joten mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa pian työpaikkailmoituksen linkin kautta.

Lisätietoja työpaikasta saat Heimopäällikkö Mikko Heinolta sähköpostitse mikko.heino@hpheimo.fi tai puhelimella 044 777 5105.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.